Το πάθος μας για αντικείμενα ξεχωριστού design, μόδας και φινέτσας μας οδήγησε στη δημιουργία shop brands που είναι πραγματικά μοναδικά concept stores από μόνα τους.

Τα FIFTY RESORTS είναι ένα brand λιανικής με αποκλειστική παρουσία στα GRECOTEL, στην κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Λανσαρίστηκαν το 2006 και περιλαμβάνουν μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ resort από διεθνή brands.

Το Tricks & Treats, ένα πρωτοποριακό concept store που προσφέρει δώρα και χαρτικά, λανσάρεται και εισάγεται στη λιανική ως ένα brand που εμφανίζεται στο Golden Hall, την Κηφισιά και άλλα αποκλειστικά σημεία της Αθήνας.

Η Americana V boutique, συνδυάζει το concept store δώρων με μία χροιά resort, στο γραφικό νησί της Σύμης.

Η K35 εξειδικεύεται στις εκτυπώσεις ειδικών προδιαγραφών: προσκλήσεις και προσωποποιημένα είδη αλληλογραφίας με ιδιαίτερο, πρωτοποριακό design πάνω σε επιλεγμένα χαρτιά ανώτερης ποιότητας εκτυπώνονται αψεγάδιαστα, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ένας χώρος αφοσιωμένος στη δημιουργία καλλιτεχνικής φωτογραφίας προσβάσιμος σε όλους, Η γκαλερί Yellow Korner και το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας έρχονται να προστεθούν σε 80 γκαλερί και καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Start typing and press Enter to search