Το κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα μας ξάφνιασε όλους και μας βρήκε απροετοίμαστους.
Αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι κάτι πρωτόγνωρο και ο μοναδικός τρόπος για να το αντιμετωπίσουμε είναι η αλληλοϋποστήριξη και η συνεργασία.
Όπως καταλαβαίνετε το παράδειγμα μας είναι η LEGAMI στην Ιταλία, με έδρα το Bergamo, η οποία παρόλο τους ανθρώπους που χάνονται καθημερινά φίλοι και συγγενείς τους προσπαθούν να κρατηθούν δυνατοί, να δουλεύουν από τα σπίτια τους και να σχεδιάζουν τα νέα προϊόντα για όλους εμάς.
Όλοι μας χαρήκαμε για τις οικονομικές ενισχύσεις που θα δώσει το κράτος στα καταστήματα- επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας ή έχουν σημαντική μείωση τζίρου αλλά και την στήριξη στους εργαζομένους. Αυτές οι ενισχύσεις βοηθούν ώστε οι επιχειρήσεις να καλύψουν τρέχοντα έξοδα πχ εφορία, μισθοί, ενοίκιο κλπ.
Εμείς είμαστε εδώ δίπλα σας, να σας στηρίξουμε με όποιο τρόπο νομίζετε ότι μπορούμε ώστε να κρατήσετε την επαφή σας με τους πελάτες σας, ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Σας προτρέπουμε να τους εξυπηρετήσετε τηλεφωνικά, μέσω facebook ή site.Είναι ένας τρόπος στήριξης και κάλυψης των αναγκών των πελατών σας, αλλά είναι και ένας τρόπος να δώσετε ελπίδα και χαρούμενη νότα στην ζωή τους, αλλά και στην δική σας,
Περιορίστε τις εξόδους σας, κάνετε ηλεκτρονικά τις πληρωμές σας, προσέξτε τους εαυτούς σας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή σας ή με εμένα για οτιδήποτε σκεφτείτε ότι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Αντωνιάδου Ζωή
Εμπορική Διευθύντρια

Recent Posts

Start typing and press Enter to search