ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ & ΔΙΑΝΕΜΟΥΜΕ 
ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS
 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1935

Από το 1935, ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, για να επιλέξουμε και να εισαγάγουμε τα πιο ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα και συναρπαστικά brands δώρων, χαρτικών και μόδας, και είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε και λειτουργούμε ως διανομείς ενός portfolio από brands, το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται και διευρύνεται.

1999

Η FIFTY-FIFTY είναι ένα εδραιωμένο πλέον brand, το οποίο προσφέρει δερμάτινα είδη και αξεσουάρ μόδας σε προνομιακές τιμές, με καταστήματα στα πιο αποκλειστικά προάστια της Αθήνας.

2001

Το κατάστημα ΚΟΝΤΟΣΗ πωλείται στο HONDOS, το κορυφαίο πολυκατάστημα στην Ελλάδα. Η οικογένεια Κοντόση επενδύει στην περαιτέρω επέκταση του FIFTY-FIFTY.

2006

Λανσάρονται τα FIFTY RESORTS, ένα brand λιανικής με αποκλειστική παρουσία στα GRECOTEL, στην κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ resort από διεθνή brands.

2010

Ιδρύεται το Tricks & Treats, ένα πρωτοποριακό concept store που προσφέρει δώρα και χαρτικά, το οποίο εισάγεται στη λιανική ως ένα brand που εμφανίζεται στο Golden Hall, την Κηφισιά και άλλα αποκλειστικά σημεία της Αθήνας.

2011

Η Fabriano Boutique εμπιστεύεται στην οικογένεια Κοντόση το πρώτο franchise κατάστημά της στον κόσμο.

2012

Η Americana V boutique, συνδυάζοντας το concept store δώρων με μία χροιά resort, εγκανιάζεται στο γραφικό νησί της Σύμης.

2017

Το Yellow Korner Athens, ένας χώρος αφοσιωμένος στη δημιουργία καλλιτεχνικής φωτογραφίας, προσβάσιμος σε όλους, ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα. Η γκαλερί και το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας έρχονται να προστεθούν σε 80 γκαλερί και καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

ΜΑΙ 2018

New YellowKorner X Golden Hall στο νέο ανανεωμένο Tricks & Treats στο Golden Hall, δημιουργήθηκε σημείο YellowKorner, το πρώτο διεθνώς σε μη αυτόνομη γκαλερί.

Ιουν 2018

New Americana Market Concept Store, Σύμη – το κατάστημα στο Μουράγιο της Σύμης, με concept δώρων, gadgets, για το σπίτι και για το καλοκαίρι.

Δεκ 2018

Νέο YellowKorner X Kifissia εντός του ανανεωμένου  καταστήματος Tricks & Treats.

Ιουν 2019

Νέο YellowKorner Χ Monte Carlo: ανοιγμα της γκαλερί στο Μονακό, μαζί με τοπικούς συνέταιρους.

Δεκ 2019

PROPERTY MANAGEMENT DIVISION: τον Δεκέμβριο 2019, ιδρύθηκε νέα θυγατρική εταιρία με σκοπό την διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων, με ένα συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο, 40 περίπου ακινήτων υπό διαχείριση ( Ιούνιος 2020), είτε για ίδια χρήση της εταιρίας είτε για εκμετάλλευση.

Ιουλ 2020

FIFTY RESORTS CAPE SOUNIO. Νέα ανανεωμένη Boutique στο Cape Sounio, στην είσοδο του θρυλικού ξενοδοχείου, με ολα τα τα νέα trends σε beachwear, καφτάνια, αξεσουάρ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021

LEGAMI STADIOU. Νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας, σε έναν χώρο εμπνευσμένο από την ιταλική φινέτσα, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Legami

Start typing and press Enter to search